Troubles ( Again! ) Me.

Questions and updates for http://www.railroadfan.com are posted here. If anyone has suggestions, either post here or email me at zack@railroadfan.com.
User avatar
M.D.Bentley
Railroadfan...fan
Posts: 2403
Joined: Sat May 07, 2005 4:41 pm
Location: Downriver

Troubles ( Again! ) Me.

Unread post by M.D.Bentley »

Zack, I'am having trouble again with trying to up load pictures ( again ). I haven't made any chages to my computer ( that I know of :roll: ) When I click on the spot for the description, it's goes right to my picture list. Any ideas that might help me fix this, i'am not a computer wiz, so any help would be great. Thanks.

User avatar
~Z~
Sofa King Admin
Posts: 10970
Joined: Tue Oct 12, 2004 2:14 pm
Location: Grand Rapids, MI
Contact:

Re: Troubles ( Again! ) Me.

Unread post by ~Z~ »

M.D.Bentley wrote:Zack, I'am having trouble again with trying to up load pictures ( again ). I haven't made any chages to my computer ( that I know of :roll: ) When I click on the spot for the description, it's goes right to my picture list. Any ideas that might help me fix this, i'am not a computer wiz, so any help would be great. Thanks.
I've looked at some gallery settings and server settings, and now looks like it's fine to upload a picture up to 5000 pixels wide or tall. Was having a memory error, and just allocated more memory to the gallery when a large picture is being uploaded..hope that fixes some timeout issues people may have been having.
Webmaster
Railroad photos on Railroadfan.com

User avatar
M.D.Bentley
Railroadfan...fan
Posts: 2403
Joined: Sat May 07, 2005 4:41 pm
Location: Downriver

Re: Troubles ( Again! ) Me.

Unread post by M.D.Bentley »

Thanks for all your ( trouble ) help. I'll give it another try.

Post Reply