Site problem ?

Questions and updates for http://www.railroadfan.com are posted here. If anyone has suggestions, either post here or email me at zack@railroadfan.com.

Site problem ?

Unread postby M.D.Bentley » Wed Jun 18, 2008 2:04 pm

I noticed that the last picture is from April 15. Has this happened since switching hosts? Ive tried using other peoples computers, with no luck. :cry: I have a lot of pictures to share, if I could only upload them.
User avatar
M.D.Bentley
Railroadfan...fan
 
Posts: 2386
Joined: Sat May 07, 2005 3:41 pm
Location: Downriver

Re: Site problem ?

Unread postby ~Z~ » Wed Jun 18, 2008 3:56 pm

M.D.Bentley wrote:I noticed that the last picture is from April 15. Has this happened since switching hosts? Ive tried using other peoples computers, with no luck. :cry: I have a lot of pictures to share, if I could only upload them.


Just checked in the gallery, and there's pictures in there from today. I know you and a few others are having problems uploading to the site, but quite a few others are having no problem. I haven't found a solution to that yet. In the mean time, try uploading to rrpicturearchives.net or photobucket.com, and then linking the photo over to these message boards.
Webmaster
Railroad photos on Railroadfan.com
User avatar
~Z~
Sofa King Admin
 
Posts: 10705
Joined: Tue Oct 12, 2004 1:14 pm
Location: Grand Rapids, MI

Unread postby M.D.Bentley » Thu Jun 19, 2008 3:11 am

Thanks Zack. Ill give these a try.
User avatar
M.D.Bentley
Railroadfan...fan
 
Posts: 2386
Joined: Sat May 07, 2005 3:41 pm
Location: Downriver


Return to Web Site updates, questions, and suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

x