is it just me

Questions and updates for http://www.railroadfan.com are posted here. If anyone has suggestions, either post here or email me at zack@railroadfan.com.

is it just me

Unread postby SousaKerry » Wed Jan 09, 2008 12:46 pm

is it just my connection here at work or is railroadfan.com exceedingly slow last few days?
What smells like lube oil and diesel.... Oh wait it's just my "Locomotive Breath"
User avatar
SousaKerry
ALCOHAULIC
 
Posts: 1158
Joined: Sun Oct 16, 2005 8:47 pm
Location: Somewhere north of Jackson but south of Leslie

Unread postby thomas » Wed Jan 09, 2008 3:05 pm

i've had the same problem mine is slow sometimes and several times it kicks me out and give's me page not availble..
User avatar
thomas
Railroadfan...fan
 
Posts: 304
Joined: Fri Mar 17, 2006 11:43 am

Unread postby Scooterb » Wed Jan 09, 2008 5:56 pm

It crawling at 5:55 pm. been this way for a day or so other times it is good
User avatar
Scooterb
Sofa King Grumpy
 
Posts: 4590
Joined: Tue Oct 12, 2004 8:26 pm
Location: Jackson

Unread postby ~Z~ » Wed Jan 09, 2008 6:32 pm

I've written into the host about this ongoing issue the past few days... the MySQL server that runs most of this site has been restarted at least 4 times that I've seen in the past 3 days, last time being 3 hours ago. I hope for an answer out of them soon.
Webmaster
Railroad photos on Railroadfan.com
User avatar
~Z~
Sofa King Admin
 
Posts: 10710
Joined: Tue Oct 12, 2004 1:14 pm
Location: Grand Rapids, MI


Return to Web Site updates, questions, and suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron

x