Week of Sept 18th updates

Questions and updates for http://www.railroadfan.com are posted here. If anyone has suggestions, either post here or email me at zack@railroadfan.com.

Week of Sept 18th updates

Unread postby ~Z~ » Tue Sep 20, 2005 2:44 pm

First off, all the durand pictures are done from the Sept 10th gathering. captions are on all but just a few. Trip report has been completed as well. Updated a few of the links on the main page as well. One problem that has been occuring during the last week has been some mySQL errors on the server's end..this is causing both the message board and the gallery to be inaccessable. I've been in contact with them various times, but no fix quite yet...be patient, everything should be fine soon. Thanks all!
Webmaster
Railroad photos on Railroadfan.com
User avatar
~Z~
Sofa King Admin
 
Posts: 10714
Joined: Tue Oct 12, 2004 1:14 pm
Location: Grand Rapids, MI

Unread postby Scooterb » Tue Sep 20, 2005 3:43 pm

I have had troubles the last week a few times. once I got a message about de-bugging going on.
User avatar
Scooterb
Sofa King Grumpy
 
Posts: 4590
Joined: Tue Oct 12, 2004 8:26 pm
Location: Jackson

Unread postby ~Z~ » Thu Sep 22, 2005 4:59 pm

Wow, was that ever a bad outage. Very sorry about the downtime everyone. The server (lypha.com) had been really quite reliable for over a year now, until this past week. They had on and off server problems, and finally the whole raid1 array went down. They replaced it with a RAID10 that is supposed to serve up pages quicker..i'm actually noticing a bit of an increase over the old system. My appologies for their service..i let them know if this continues, i'm off to find a new provider...hopefully that won't be the case. Thanks for sticking through everyone.
Webmaster
Railroad photos on Railroadfan.com
User avatar
~Z~
Sofa King Admin
 
Posts: 10714
Joined: Tue Oct 12, 2004 1:14 pm
Location: Grand Rapids, MI

Unread postby sd70accsxt700 » Thu Sep 22, 2005 5:17 pm

I jusst tried to post pictures, but it says somthing about Majicphoto is not on or the server has the option to post turned off.
sd70accsxt700
Sofa King follower
 
Posts: 6143
Joined: Sat Apr 23, 2005 12:59 pm

Unread postby ~Z~ » Thu Sep 22, 2005 10:04 pm

sd70accsxt700 wrote:I jusst tried to post pictures, but it says somthing about Majicphoto is not on or the server has the option to post turned off.


I'm workin on getting lypha to reinstall imagemagik..it's used to display all the images in the gallery...i'll keep ya updated, thanks!
Webmaster
Railroad photos on Railroadfan.com
User avatar
~Z~
Sofa King Admin
 
Posts: 10714
Joined: Tue Oct 12, 2004 1:14 pm
Location: Grand Rapids, MI


Return to Web Site updates, questions, and suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

x