Photo uploading?

Questions and updates for http://www.railroadfan.com are posted here. If anyone has suggestions, either post here or email me at zack@railroadfan.com.

Photo uploading?

Unread postby Railzfan » Fri Jul 20, 2007 12:30 pm

Hello everyone,

This sounds like a really stupid question, but how do you upload photos in the gallery now? Whenever I go to the gallery it tells me that I am not signed-in, but I am signed-in. I try and upload a photo and all I can do is add it to the misc. guest photo albums.

Thanks for any help. ;)
~Andrew Kersting

Website - Rocky Mountain Custom Models

Long Live the Denver & Rio Grande Western!
User avatar
Railzfan
SpecialDuty
 
Posts: 466
Joined: Sat Oct 08, 2005 11:35 pm
Location: Rockford, MI.

Re: Photo uploading?

Unread postby ~Z~ » Fri Jul 20, 2007 1:21 pm

Railzfan wrote:Hello everyone,

This sounds like a really stupid question, but how do you upload photos in the gallery now? Whenever I go to the gallery it tells me that I am not signed-in, but I am signed-in. I try and upload a photo and all I can do is add it to the misc. guest photo albums.

Thanks for any help. ;)


Hmm... all I can think of you to try is to delete your cookies and temporary internet files. I went ahead and updated the cookies for everyone just now, so try uploading in the gallery again. If that doesn't work, delete da cookies.
Also try signing out, then signing back in.
Webmaster
Railroad photos on Railroadfan.com
User avatar
~Z~
Sofa King Admin
 
Posts: 10704
Joined: Tue Oct 12, 2004 1:14 pm
Location: Grand Rapids, MI

Unread postby Railzfan » Fri Jul 20, 2007 1:48 pm

Thanks Zack, I did what you told me to do and nothing changed, I have tried to upload photos on three different computers and get the same result. I tried signing out then back in on the Photo Gallery page and that does not work either.

I have no idea what happened :?
~Andrew Kersting

Website - Rocky Mountain Custom Models

Long Live the Denver & Rio Grande Western!
User avatar
Railzfan
SpecialDuty
 
Posts: 466
Joined: Sat Oct 08, 2005 11:35 pm
Location: Rockford, MI.

Unread postby Norm » Fri Jul 20, 2007 4:27 pm

Zack,

I guess we need some kind of tutorial. I just uploaded my pic of PM 1225 from last November, and can't find it. :?: :?: :?:
Norm
User avatar
Norm
Railroadfan...fan
 
Posts: 1845
Joined: Sun Dec 17, 2006 7:03 am
Location: Waterford, MI

Unread postby ~Z~ » Fri Jul 20, 2007 4:56 pm

Norm wrote:Zack,

I guess we need some kind of tutorial. I just uploaded my pic of PM 1225 from last November, and can't find it. :?: :?: :?:


I see that you were able to create an album of your own called "New Album" in your gallery Norm. Here's info on how to create your own albums, given by Patrick: http://www.railroadfan.com/phpbb/viewtopic.php?t=919

Bouncing around in my mind right now is to make a short video clip showing the steps to making an album, and then uploading a photo to it. If anyone wants to tackle this, or give Norm some advise, I'm all for it. I'm headed out now from work, won't have much access for a few days... good luck!
Webmaster
Railroad photos on Railroadfan.com
User avatar
~Z~
Sofa King Admin
 
Posts: 10704
Joined: Tue Oct 12, 2004 1:14 pm
Location: Grand Rapids, MI

Unread postby Norm » Fri Jul 20, 2007 6:40 pm

Hey Zack,

I got it!

Every one of these forum software thingies is different. Foe the aviation one, I'm an administrator, and I have to keep a cheat sheet handy to get pictures in my posts. :roll:
Norm
User avatar
Norm
Railroadfan...fan
 
Posts: 1845
Joined: Sun Dec 17, 2006 7:03 am
Location: Waterford, MI

Unread postby MMRR-24 » Mon Jul 30, 2007 7:47 pm

When ever I goto the Photo Gallery (no matter what computer Im using) it shows that I have not logged in yet...
?????????
User avatar
MMRR-24
Shortline Fan
 
Posts: 230
Joined: Tue Sep 27, 2005 7:50 pm
Location: Fowlerville MI

Unread postby MMRR-24 » Fri Aug 03, 2007 6:36 pm

Still cant upload files into my gallery :x
Says im not logged in. I guess ill start using photobucket agian.....
User avatar
MMRR-24
Shortline Fan
 
Posts: 230
Joined: Tue Sep 27, 2005 7:50 pm
Location: Fowlerville MI

Unread postby ~Z~ » Fri Aug 03, 2007 7:12 pm

Haven't got this one figured out yet..seems to work for most, and a couple test accounts. There's definately a problem though, as it's affectin at least a couple of people. Trying to work on it though.
Webmaster
Railroad photos on Railroadfan.com
User avatar
~Z~
Sofa King Admin
 
Posts: 10704
Joined: Tue Oct 12, 2004 1:14 pm
Location: Grand Rapids, MI


Return to Web Site updates, questions, and suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

x