Troubles ( Again! ) Me.

Questions and updates for http://www.railroadfan.com are posted here. If anyone has suggestions, either post here or email me at zack@railroadfan.com.

Troubles ( Again! ) Me.

Unread postby M.D.Bentley » Tue Oct 14, 2008 7:28 pm

Zack, I'am having trouble again with trying to up load pictures ( again ). I haven't made any chages to my computer ( that I know of :roll: ) When I click on the spot for the description, it's goes right to my picture list. Any ideas that might help me fix this, i'am not a computer wiz, so any help would be great. Thanks.
User avatar
M.D.Bentley
Railroadfan...fan
 
Posts: 2386
Joined: Sat May 07, 2005 3:41 pm
Location: Downriver

Re: Troubles ( Again! ) Me.

Unread postby ~Z~ » Sat Dec 06, 2008 5:10 pm

M.D.Bentley wrote:Zack, I'am having trouble again with trying to up load pictures ( again ). I haven't made any chages to my computer ( that I know of :roll: ) When I click on the spot for the description, it's goes right to my picture list. Any ideas that might help me fix this, i'am not a computer wiz, so any help would be great. Thanks.


I've looked at some gallery settings and server settings, and now looks like it's fine to upload a picture up to 5000 pixels wide or tall. Was having a memory error, and just allocated more memory to the gallery when a large picture is being uploaded..hope that fixes some timeout issues people may have been having.
Webmaster
Railroad photos on Railroadfan.com
User avatar
~Z~
Sofa King Admin
 
Posts: 10710
Joined: Tue Oct 12, 2004 1:14 pm
Location: Grand Rapids, MI

Re: Troubles ( Again! ) Me.

Unread postby M.D.Bentley » Sun Dec 07, 2008 10:56 am

Thanks for all your ( trouble ) help. I'll give it another try.
User avatar
M.D.Bentley
Railroadfan...fan
 
Posts: 2386
Joined: Sat May 07, 2005 3:41 pm
Location: Downriver


Return to Web Site updates, questions, and suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron

x